Főoldal   Cégünkről   Termékeink   Partnereink   Híreink   Elérhetőségeink
KERESÉS
AKTUÁLIS
Ligna Hannover


Tisztelt Látogatóink,

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az idei

2011_03_30_19_16_hannover_kiallitas

Ligna Hannover erdészeti- és faipari szakkiállítás- és vásár 2011. 05-30-tól 06-03-ig kerül megrendezésre. Minden kedves látogatót szeretettel várunk a kiállításon.

Bővebben >>
Bisnode tanusitvany
Cégünkrõl
Kehlsteinhaus

A Continental Wood Kft az egyik legjelentősebb faipari gépforgalmazó cég a hazai piacon. 1996-ban alapult, eleinte kizárólag faipari gépkereskedés tevékenységgel. Csiszolástechnológiai megoldásokkal 2007 óta foglalkozunk, ebben az évben nyertük meg a dán Flex Trim cég kizárólagos képviseletét hazánkban.

Elsődleges célként tűztük ki magunk elé, hogy csakis kiváló minőségű eszközök gyártóival kezdeményezzünk kapcsolatot. Ezt bizonyítják az általunk forgalmazott csiszolószerszámok is. Termékeink segítségével igyekszünk minden csiszolástechnológai gondra megoldást nyújtani.

Felkészült mérnök munkatársaink segítségével, valamint a gyártócégek szakértelmével komplett megoldást nyújtunk bármilyen csiszolási művelethez.

Ezen eszközök nem tartoznak a piacon kapható legolcsóbb termékek közé, viszont meggyőződésünk - és eddigi tapasztalatunk is ezt bizonyítja - hogy gazdaságosan üzemeltethetőek és jól alkalmazhatóak különféle technológiákban.

Megrendelőinket értékarányos, biztonságos, rugalmas szolgáltatások segítségével szeretnénk versenyelőnyhöz juttani.

Vízióink:
- kiemelt figyelem ügyfeleink iránt
- kiemelt kommunikációs rendszer
- integrált szolgáltatások
- magas hozzáadott érték

Céljaink:
- piaci pozíciónk megőrzése
- folyamatos növekedés
- folyamatos megújulás
- professzionális munkatársak

Főoldal   Cégünkről   Termékeink   Partnereink   Híreink   Elérhetőségeink
Admin