Főoldal   Cégünkről   Termékeink   Partnereink   Híreink   Elérhetőségeink
KERESÉS
AKTUÁLIS
Ligna Hannover


Tisztelt Látogatóink,

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az idei

2011_03_30_19_16_hannover_kiallitas

Ligna Hannover erdészeti- és faipari szakkiállítás- és vásár 2011. 05-30-tól 06-03-ig kerül megrendezésre. Minden kedves látogatót szeretettel várunk a kiállításon.

Bővebben >>
Bisnode tanusitvany
Híreink
Innováció az újrahasznosításban

Cégünk elkötelezett támogatója a környezetvédelemnek. Faipari gépkereskedelem és csiszolópapír forgalmazás mellett a hulladékgazdálkodás is bekerült a stratégiai tervünkbe. Ennek folyományaként K+F tevékenységet indítottunk nedves-szilárd tulajdonságú papírok újrahasznosítására.

Bővebben >>
Azt vágsz, ami belefér!

2011_03_30_14_51_folyamat_1“Nagyon örülünk a beruházásnak, mert kapacitásunk és megmunkálási pontosságunk növelése mellett gyorsan tudunk reagálni a piaci kihívásokra, a különböző szérianagyságú megrendelésekre. A gép kezelése roppant egyszerű, a különböző méretátállítások nagyon gyorsak.
Egy mondatban összegezve: Azt vágsz, ami belefér, gyorsan és precízen.”

Bővebben >>
A rönkházgyártás hatékony és egyszerű módja kíváló minőségben

A Mebor cég új fejlesztése az SB 420 géptípus. A berendezéssel könnyedén készíthetünk rönkház elemeket. A házak gyorsan és egyszerűen építhetőek, robusztusak, jó szigetelőképességgel. A Mebor gépekre jellemzően az SB420-as is erős, masszív berendezés, erős motorokkal, a gyártás folyamán a kívánt átmérő egymenetben való gyors eléréséhez.

Bővebben >>
Csiszolási megoldások a Flex Trim-től

A Flex Trim A/S egy szabadalmazott és nemzetközileg is elismert kefés rendszerű csiszolási megoldást fejleszt és gyárt.A Flex Trim a kezdetektől arra törekszik, hogy a fa- és bútoriparban oly nélkülözhetetlen kézi csiszolást kiváltsa.

Nem véletlen, hogy a cég napjainkban vezető szerepet tölt be a felületcsiszolásban.

Bővebben >>
Főoldal   Cégünkről   Termékeink   Partnereink   Híreink   Elérhetőségeink
Admin