Főoldal   Cégünkről   Termékeink   Partnereink   Híreink   Elérhetőségeink
KERESÉS
AKTUÁLIS
Ligna Hannover


Tisztelt Látogatóink,

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az idei

2011_03_30_19_16_hannover_kiallitas

Ligna Hannover erdészeti- és faipari szakkiállítás- és vásár 2011. 05-30-tól 06-03-ig kerül megrendezésre. Minden kedves látogatót szeretettel várunk a kiállításon.

Bővebben >>
Bisnode tanusitvany
A rönkházgyártás hatékony és egyszerű módja kíváló minőségben

A Mebor cég új fejlesztése az SB 420 géptípus. A berendezéssel könnyedén készíthetünk rönkház elemeket. A házak gyorsan és egyszerűen építhetőek, robusztusak, jó szigetelőképességgel. A Mebor gépekre jellemzően az SB420-as is erős, masszív berendezés, erős motorokkal, a gyártás folyamán a kívánt átmérő egymenetben való gyors eléréséhez.Rönkházgyártás egy berendezéssel

Az SB420-as géppel a megadott átmérőjű rúdmarást követően a hornyokat és a furatokat is elkészíti a kívánt helyre. Egy befogással minden műveletet elvégezhetünk rajta.

Gyors és kíváló minőségű gyártásfolyamat

A hossz- és keresztirányú maróegységgel a berendezés először a beállított átmérőre marja a rönköt, majd egy hosszirányú hornyot alakít ki a munkadarabon, ami biztosítja az összeépítésnél a pontos illeszkedést. Ezek után a keresztirányú hornyokat alakítja ki a gép. Mindeközben két aggregát kifúrja a csavarhelyeket.  A műveletek végeztével a végtermék összeszerelésre alkalmas. A kialakított illesztés- és csavarhelyek a ház építését felgyorsítják és megkönnyítik.

Műszaki adatok

A berendezés egy hossz- és egy keresztirányú maróegységből, két fúróaggregátból áll. A pályán két hidraulikus emelőmű valamint két nyeregszeg található rönkbefogó körmökkel.  A forgatást külön motor végzi, a keletkezett forgácsot szállítószalag távolítja el.

  • Max. rönkhossz: 9000 mm
  • Min. rönkhossz: 1500 mm
  • Max. rönkátmérő: 600 mm
  • Min. rúdátmérő: 100 mm
  • Max. rúdátmérő: 420 mm
  • Telses elektromos szükséglet: 33 kW


<< Vissza
Főoldal   Cégünkről   Termékeink   Partnereink   Híreink   Elérhetőségeink
Admin