Főoldal   Cégünkről   Termékeink   Partnereink   Híreink   Elérhetőségeink
KERESÉS
AKTUÁLIS
Ligna Hannover


Tisztelt Látogatóink,

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az idei

2011_03_30_19_16_hannover_kiallitas

Ligna Hannover erdészeti- és faipari szakkiállítás- és vásár 2011. 05-30-tól 06-03-ig kerül megrendezésre. Minden kedves látogatót szeretettel várunk a kiállításon.

Bővebben >>
Bisnode tanusitvany
Azt vágsz, ami belefér!

2011_03_30_14_51_folyamat_1“Nagyon örülünk a beruházásnak, mert kapacitásunk és megmunkálási pontosságunk növelése mellett gyorsan tudunk reagálni a piaci kihívásokra, a különböző szérianagyságú megrendelésekre. A gép kezelése roppant egyszerű, a különböző méretátállítások nagyon gyorsak.
Egy mondatban összegezve: Azt vágsz, ami belefér, gyorsan és precízen.”

Meséli Molnár Sándor, a Molnár Fafeldolgozó munkatársa, akik 2010-ben a Leader pályázat keretein belül bővítették elsődleges fafeldolgozó üzemüket egy egylapos2011_03_30_14_54_fls170_640x480 gyorshasító körfűrészgéppel.

Az FLS egylapos gyorshasító fűrész a tömörfa feldolgozás modern technológiája, amivel fokozhatjuk a minőségi kihozatalt. Természetesen a vágás minősége és az egyszerű kezelhetőség szempontja előtérbe került a fejlesztés során. Az FLS univerzális hasító fűrészt legfőképpen kis- és középüzemek számára ajánljuk. A fűrészen egyaránt vághatunk prizmát, gerendát, deszkát és különféle bútorlapokat is. A gépet egyaránt használhatjuk fűrészáru szélezésére, adott méretre vágására vagy lamella gyártására. A gép előnye a vágás sebessége és pontossága és igen nagy flexibilitása. A gép alapja egy robusztus, precíziós hegesztéssel négyszög profilból készült acél konstrukció, ami a berendezés maximális stabilitását, pontosságát és hosszú élettartamát eredményezi. A gép fő részét képezi a mozgó-aggregát, ami a főmotort és a fűrészlapot egyben mozgatja. A vágássebesség a kezelőpanelen elhelyezett potenciométerrel, valamint az indítópedállal fokozatmentesen változtatható 1 - 80 m/perc tartományban. Az alapanyag előre mozgatását az ”ütközők” végzik. A gép hátsó ütközője lehetővé teszi a vágásszélesség gyors és egyszerű beállítását. A kéziméretállítás mellett 3-féle méretállítási mód közül választhatunk: Abszolút-, léptető illetve optimalizáló mód. A gép kezelése érintőképernyős kijelzőn keresztül történik A körfűrészlap magassági kiállásának állíthatósága minőségi, szép vágást eredményez, ± 0,5 mm-es vágáspontossággal. A körfűrészlap cseréje gyors és egyszerű. A munkadarab leszorítása pneumatikus. A berendezés lézerrel felszerel a vágásvonal jelzéséret, a legnagyobb kihozatal elérése érdekében. A gép gyártása mindig a megrendelő igénye szerint történik, ahol a vágáshossz, vágásszélesség, motorteljesítmény mellett még rengeteg opció közül választhatunk.
2011_03_30_14_51_folyamat_2        2011_03_30_14_51_folyamat_3       2011_03_30_14_51_folyamat_4 

 

 

 << Vissza
Főoldal   Cégünkről   Termékeink   Partnereink   Híreink   Elérhetőségeink
Admin